Voor het maken van afspraken kunt u bellen tussen 08.00-10.00 uur.

De huisartsen houden uitsluitend spreekuur volgens afspraak
Wij verzoek u een afspraak te maken bij uw eigen huisarts. Bij diens afwezigheid neemt de ander alleen voor spoedgevallen waar. Maandag, de eerste dag na het weekend is het erg druk aan de telefoon. Belt u niet voor een afspraak maar voor andere vragen of recepten probeer dit dan later op de dag of op een andere dag in de week.
Praktijk Nandoe : 0174 - 416400

: Dhr. Nandoe  : maandag t/m vrijdag
Praktijk Schoute : 0174 - 413600

: Mevr N.W. Schoute : maandag, woensdag en donderdag

: Mevr L. De Groot : dinsdag en vrijdag

Voor andere vragen, uitslagen, verwijzingen etc  kunt u bellen tussen 08.00-10.00 uur en  11.00-12.00 uur.
 
Tijdens de middagen is de assistente bezig met spreekuur en overige werkzaamheden. Wij verzoeken u tussen 13.00-17.00 uur alleen te bellen voor zaken die niet tot de volgende werkdag kunnen wachten. Het herhalen van recepten bij voorkeur via onze website of via de brievenbus in onze hal.

Spreekuurtijden huisartsen

 • 8.00 – 10.00 uur
 • 13.30 – 15.00 uur
 • 16.00 – 17.00 uur
Bij het maken van een afspraak zal de assistente u vragen naar de reden van uw bezoek. Dit is bedoeld om de indeling van onze spreekuren zo efficiënt mogelijk te laten zijn. Indien u voor een consult langer dan 10 minuten denkt nodig te hebben, wilt u dit dan bij het maken van de afspraak kenbaar maken.
Telefonisch spreekuur huisartsen

Dit spreekuur is voor korte vragen en opvragen van uitslagen. 
Voor Dokter Nandoe:
U kunt bellen tussen 13.00 u -13.30 uur. De assistente staat u te woord en verbindt u zo nodig door naar de huisarts. 
Voor Dokter Schoute en Dokter De Groot:
Telefonisch terugbelspreekuur. U kunt via de assistente een afspraak maken (tussen 8.00u-10.00u). De arts belt u dan tussen 13.00uur – 14.00 uur terug.
Spreekuurtijden assistente

 • 13.00 – 15.00 uur
 • 16.00 – 16.45 uur
Op deze spreekuren, waarvoor u ook een afspraak dient te maken, kunt u terecht voor:
 • Bloeddrukmetingen
 • Wondverzorging
 • Hechtingen verwijderen
 • Oren uitspuiten
 • Reisvaccinaties
 • Injecties
 • Diabetes kwartaal controles
 • ECG (het maken van een hartfilmpje)
Urine onderzoek

Urine brengen voor 9.30 uur (bij voorkeur 1e ochtendurine). Voor de uitslag kunt u bellen tussen 11.30 - 12.00 uur.
Wrattenspreekuur

Er is dagelijks stikstof aanwezig op de praktijk. U kunt voor behandelingen met stikstof nu iedere dag een afspraak maken bij de assistentes. Indien u twijfelt over een plekje kunt u  ook eerst een afspraak bij de huisarts maken om te beoordelen of stikstof wel de juiste behandeling is.
Handige tips tijdens spreekuurbezoek

Tien tips:
  1. Weet wat u wilt vragen en wat u verwacht; schrijf dat van tevoren op. Als u alleen benoemt wat de klacht is, dan weet dat de arts niet wat uw verwachting is.

  2. Bedenk van tevoren altijd: waarom kom ik nu, met deze klacht, naar deze dokter. Doe dat ook bij controleafspraken: komt u alleen omdat het moet, of heeft u zelf ook nog vragen?

  3. Wees altijd eerlijk. Als u bijvoorbeeld bepaalde medicijnen niet neemt, zeg dat dan en leg ook uit waarom. Overdrijf of bagatelliseer uw klacht niet; onjuiste informatie kan leiden tot onjuiste behandeling.

  4. Wees redelijk in uw vragen. Bespreek open wat u van de arts verwacht, maar ga niets eisen. Een slechte verstandhouding is voor beide partijen onprettig en komt de zorg niet ten goede. Probeer u in te leven in de rol van de arts, dat verwacht u omgekeerd ook.

  5. Weet welke medicijnen u slikt (ook die niet zijn voorgeschreven), welke ziekten en behandelingen u in het verleden hebt gehad of nog hebt, voor welke stoffen u allergisch bent.

  6. Vermeld bijzonderheden desnoods ongevraagd: dat u zwanger wilt worden, dat een middel eerder bijwerkingen heeft gegeven, dat er bepaalde erfelijke ziekten in de familie voorkomen, dat u recentelijk in de tropen bent geweest etcetera. Bedenk voorafgaand aan een consult welke informatie belangrijk kan zijn voor de arts.

  7. Neem iemand mee. Twee horen meer dan één en de ander kan bijvoorbeeld aantekeningen maken, zodat u zich kunt concentreren op het gesprek.

  8. Spaar geen vragen op. Als u meerdere vragen heeft, geef dat dan bij het begin van het consult aan, de arts kan er dan rekening mee houden. Plan zo nodig een dubbel consult in overleg met de assistente.

  9. Controleer aan het eind van het consult of u de arts goed begrepen heeft. Geef in uw eigen woorden aan wat u denkt dat er aan de hand is en wat gaat gebeuren. Als dit niet klopt dan kan de arts daar direct op in gaan.

  10. Ga uit van de volgende regel: de arts schiet tekort als ik de uitleg niet snap, maar ik ben zelf verantwoordelijk om te zeggen dat ik het niet kan volgen.